Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cytrus Salò 500m from lake and center

Salò, Italië

cytrus-salo-500m-from-lake-and-centercytrus-salo-500m-from-lake-and-centercytrus-salo-500m-from-lake-and-centercytrus-salo-500m-from-lake-and-centercytrus-salo-500m-from-lake-and-center
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.024

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Cytrus Salò 500m from lake and center in Salo

    Ga naar de oevers van het Gardameer, met dit gunstig gelegen vakantieappartement dicht bij de stranden en het historische centrum van Salò!

    Het vakantieappartement ligt op een aangename wandeling van 20 minuten van het prachtige meer en de boulevard van Salò, met het historische centrum op slechts een steenworp afstand. Bij Salò vindt u de perfecte mix van cultuur, natuur, moderniteit, traditie, geschiedenis en entertainment, sport en ontspanning, benijdenswaardige winkels en aangename wandelingen.

    Dit lichte appartement met 2 slaapkamers voor 6 personen in een flatgebouw is volledig gemeubileerd met een ruime woonkamer, een goed uitgeruste kitchenette, twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer. Het appartement beschikt ook over voorzieningen zoals een flatscreen-tv, gratis Wi-Fi, een koffiezetapparaat, wasmachine en een ensuite badkamer met een douche.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome