Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vicolo 42 At 200m From Lake

Salò, Italië

vicolo-42-at-200m-from-lakevicolo-42-at-200m-from-lakevicolo-42-at-200m-from-lakevicolo-42-at-200m-from-lakevicolo-42-at-200m-from-lake
Favoriet 
     
     

    v.a. 632

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vicolo 42 At 200m From Lake in Salo

    Verstopt in het charmante gehucht Barbarano di Salò, is dit appartement met één slaapkamer voor 4 personen de perfecte ontsnapping naar de rust van het Gardameer. Het appartement is een ideale uitvalsbasis voor uw verkenningen en ontspanning, gelegen op slechts een steenworp afstand van de pittoreske oever van het meer van Gardone Riviera en op slechts 15 minuten lopen van het elegante stadje Salò.

    Het appartement ligt op een steenworp afstand van het sportcentrum "Rimbalzello" (met betaalde toegang), waar u een prachtig strand, zwembad, kiosk en restaurant vindt, evenals tennis- en voetbalvelden en de supermarkt. Het stadscentrum en de oever van het meer van Salò zijn te voet in 15 minuten te bereiken of met de auto in slechts 5 minuten.

    Het appartement beschikt over een privépatio met tafel en stoelen, een lichte woonkamer met een flatscreen-tv, een eethoek binnen en een goed uitgeruste kitchenette met moderne voorzieningen. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en stijlvolle nachtlampjes, terwijl er een extra tweepersoonsslaapbank in de woonkamer is. De complete badkamer bevat een douche, wc en bidet.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome