Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Besana at 100m from lake

Salò, Italië

villa-besana-at-100m-from-lakevilla-besana-at-100m-from-lakevilla-besana-at-100m-from-lakevilla-besana-at-100m-from-lakevilla-besana-at-100m-from-lake
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.542

    • Max. 6 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villa Besana at 100m from lake in Salo

    Deze charmante villa in Salo is het perfecte vakantieverblijf en biedt een serene ontsnapping op slechts een steenworp afstand van het prachtige meer en op korte loopafstand van het strand.

    De villa ligt in een half omheinde privétuin en biedt een rustige en veilige omgeving, ideaal om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de omliggende natuur. Met het gemak van een overdekte parkeerplaats en extra gratis openbare parkeergelegenheid in de buurt, heeft u alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos verblijf. Of u nu wilt ontspannen aan het water of de omgeving wilt verkennen, deze villa biedt een onverslaanbare locatie voor een onvergetelijke vakantie.

    De woning is verdeeld over twee verdiepingen verbonden door een elegante trap en bestaat uit: op de begane grond een grote woonkamer met sofa, eetkamer en grote leefkeuken; op de eerste verdieping 2 tweepersoonskamers met groot terras, 1 eenpersoonskamer, 1 badkamer en 1 eenpersoonskamer met balkon en en suite badkamer.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto