Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Corte Bilo 13

Salve, Italië

la-corte-bilo-13la-corte-bilo-13la-corte-bilo-13la-corte-bilo-13la-corte-bilo-13
Favoriet 
     
     

    v.a. 687

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    La Corte Bilo 13 in Salve

    Het charmante kustplaatsje Torre Pali is de ideale uitvalsbasis om de prachtige kust van Salento te verkennen. Populaire culturele excursies zijn onder meer een uitstapje naar de oude stad Gallipoli (35 minuten rijden) of naar de barokke stad Lecce (50 minuten rijden), vaak het Florence van het Zuiden genoemd.

    Voor luie dagen ontspannen op het strand zijn Lido Malibu en Lido Venere (beide op 13 minuten rijden) populaire stranden met ligstoelen, parasols en strandbars. Gasten kunnen ook genieten van sportactiviteiten zoals snorkelen, duiken en kajakken.

    Een populaire attractie in Torre Pali zelf is een 16e-eeuwse uitkijktoren die als herkenningspunt fungeert. Het is mogelijk om naar de top te klimmen voor een panoramisch uitzicht op de kust en de omgeving. De stad heeft ook tijdens het zomerseizoen een bruisend nachtleven met veel strandbars, clubs en muzieklocaties die avondentertainment bieden.

    De dichtstbijzijnde luchthaven bij Torre Pali is de luchthaven Salento (BDS), op ongeveer 1 uur en 30 minuten rijden.



    Elk appartement is perfect voor een gezin of een groep vrienden en biedt comfortabel plaats aan vier gasten. In overeenstemming met het Apulische erfgoed hebben de stijlvolle interieurs zichtbare, gebogen stenen plafonds en een neutraal kleurenpalet. Het woongedeelte is ingericht met een comfortabele bank en de keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, oven, koffiezetapparaat, koel-vriescombinatie, eettafel voor vier personen en een flatscreen-tv.

    Slapen:
    Slaapkamer 1: De eerste slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed en heeft een trap naar een tweede slaapkamer op de tussenverdieping.
    Slaapkamer 2: De slaapkamer op de tussenverdieping is ingericht met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. Deze kamer heeft tevens toegang tot het privéterras.
    Badkamer: De moderne badkamer is voorzien van een douche in bad, bidet, wastafel en toilet.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome