Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Corte Bilo 14

Salve, Italië

la-corte-bilo-14la-corte-bilo-14la-corte-bilo-14la-corte-bilo-14la-corte-bilo-14
Favoriet 
     
     

    v.a. 603

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    La Corte Bilo 14 in Salve

    Ervaar de charme van de adembenemende kust van Salento, zonnebaad en herstel uw welzijn. Gelegen op een idyllische plek op 8 minuten lopen van de zee, is het charmante kustplaatsje Torre Pali de ideale uitvalsbasis om de prachtige kust van Salento te verkennen. Populaire culturele excursies zijn onder andere een bezoek aan de oude stad Gallipoli (35 minuten rijden) of de barokke stad Lecce (50 minuten rijden), vaak omschreven als het Florence van het Zuiden. De dichtstbijzijnde luchthaven bij Torre Pali is Luchthaven Salento (BDS), ongeveer 1 uur en 30 minuten rijden met de auto.



    De elegante interieurs van elk appartement zijn ontworpen om de Apulische traditie te weerspiegelen, met zichtbare gebogen stenen plafonds en een neutraal kleurenpalet. Een comfortabele woonruimte is ingericht met een bank, en de goed uitgeruste keuken beschikt over een inductiekookplaat, oven, koffiezetapparaat, koel-vriescombinatie, eettafel voor vier personen en een flatscreen-tv. De eerste slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed, en een tweede slaapkamer op de vide heeft twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. De moderne badkamer is uitgerust met een douche in het bad, bidet, wastafel en toilet.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas