Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Home Margherita Chianti Hills View

San Donato in Poggio, Italië

home-margherita-chianti-hills-viewhome-margherita-chianti-hills-viewhome-margherita-chianti-hills-viewhome-margherita-chianti-hills-viewhome-margherita-chianti-hills-view
Favoriet 
     
     

    v.a. 917

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Home Margherita Chianti Hills View in San Donato in Poggio

    Het vakantiehuis ligt in San Donato in Poggio, een suggestief en oud middeleeuws dorp omringd door de heuvels van de Chianti.

    Dit dorp wordt beschouwd als één van de mooiste van Italië. Het gebied wordt gekenmerkt door eindeloze rijen wijnstokken en olijfbomen genesteld tussen de glooiende heuvels tussen Florence en Siena, waardoor het een strategische locatie is met een grote culturele waarde, landschap en typische producten.

    De flat is erg gezellig en comfortabel, gerenoveerd om het originele karakter van Toscaanse huizen te behouden, met zichtbare houten balken. Het is bijzonder geschikt voor gezinnen en koppels die samen een vakantie in Toscane willen doorbrengen. De eenheid is verdeeld over twee verdiepingen:

    • Begane grond: Inclusief een keuken met een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast / vriezer, elektrische oven, magnetron, waterkoker, moka koffiezetapparaat en Amerikaans koffiezetapparaat. Er zijn 2 treden naar de tweepersoonsslaapkamer met een kledingkast, 3 treden naar de woonkamer met een bank, fauteuil, open haard, Smart TV, Wi-Fi, en een complete badkamer met een douche en een wasmachine.
    • Eerste verdieping: Bereikbaar via 11 treden, deze verdieping beschikt over een slaapkamer met een Frans bed, airconditioning, tv en kledingkast. Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht op de heuvels van de Chianti. Er is ook een complete badkamer met een douche.

    De ingang van het huis is bereikbaar via een trap door de omheinde privétuin. Een veranda is ingericht om buiten te eten met een barbecue en een ontspanningsruimte met ligstoelen.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas