Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Felice

Sanremo, Italië

casa-felicecasa-felicecasa-felicecasa-felicecasa-felice
Favoriet 
     
     

    v.a. 770

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Casa Felice in Sanremo

    Beleef een serene vakantie met familie of vrienden op een steenworp afstand van de kust.

    Dit lichte appartement met ramen ligt in de karakteristieke steegjes van het centrum van Sanremo en biedt een aangenaam uitzicht op zee met uitzicht op de stad. Dit appartement met twee slaapkamers ligt op de derde verdieping en biedt comfortabel plaats aan maximaal 4 gasten.

    Het appartement ligt in het centrum van de stad en wordt omringd door vele historische bezienswaardigheden zoals Fontana Artistica Monumentale dei Giardini Regina Elena, La Pigna di Sanremo, Anfiteatro San Costanzo, Porticato Della Pigna, Museo Civico di Sanremo en vele anderen op 2-8 minuten loopafstand. De dichtstbijzijnde supermarkten zijn gemakkelijk te voet bereikbaar in enkele minuten. U kunt ook de lokale restaurants en bars verkennen binnen een loopafstand van 7 minuten.

    Dit appartement met twee slaapkamers ligt op de derde verdieping en biedt comfortabel plaats aan maximaal 4 gasten. Als u de trap oploopt, verwelkomt het appartement u in een prachtig ingerichte woonkamer met minimalistische meubels zoals een bank, een vitrine, een flatscreen-tv en een ronde eettafelset, die een charmant uitzicht van binnenuit biedt.

    De woonkamer loopt naadloos over in een volledig uitgeruste keuken met een kookplaat, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een magnetron, een oven en een koelkast met vriezer. Dit volledig van airconditioning voorziene appartement biedt comfort en is geschikt voor gezinnen met kinderen. Het biedt ook wasfaciliteiten voor uw gemak.

    Slaapgelegenheden
    Slaapkamer 1: Deze kamer heeft een tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Slaapkamer 2: Deze kamer is ingericht met een stapelbed en een kledingkast.

    Badkamer
    De badkamer is goed uitgerust met een douche, een bidet, een toilet en een wastafel met een spiegel.

    Extra info
    • Gratis wifi • Openbare parkeergelegenheid (gratis en betaald - auto niet nodig) • 36 treden (extern) • Wasmachine • Huisdieren toegestaan • Kindvriendelijk • Haardroger • Droogrek

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino