Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Lucia Riviera dei Fiori Pool

Sanremo, Italië

villa-lucia-riviera-dei-fiori-poolvilla-lucia-riviera-dei-fiori-poolvilla-lucia-riviera-dei-fiori-poolvilla-lucia-riviera-dei-fiori-poolvilla-lucia-riviera-dei-fiori-pool
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.998

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villa Lucia Riviera dei Fiori Pool in Sanremo

    Deze mooie villa, gelegen op de eerste heuvels van Sanremo, biedt een adembenemend uitzicht op zee over de stad en ligt op ongeveer 2,5 km van het langste kustfietspad van Europa, maar ook dichtbij de beroemde stranden van de Riviera dei Fiori en 3500 meter verderop. meter van het Teatro Ariston.

    De accommodatie ligt op 5 minuten rijden van het voetgangersgebied met het gemeentelijk casino en is een uitstekend startpunt om de Côte d'Azur te bezoeken, met Menton op 36 km, Monte Carlo op 45 km en Nice op 57 km.






    Deze villa beschikt over een woonkamer met uitzicht op zee, een aparte keuken, 5 slaapkamers, 3 badkamers, een wasruimte en een dubbele garage. De grote buitenruimte omvat een prachtig terras met uitzicht op een privézwembad en een privépark van ongeveer 1200 vierkante meter, waardoor het ideaal is voor koppels die op zoek zijn naar privacy of gezinnen die willen ontspannen.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome