Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Leuca 1

Santa Maria di Leuca, Italië

leuca-1leuca-1leuca-1leuca-1leuca-1
Favoriet 
     
     

    v.a. 505

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Leuca 1 in Santa Maria di Leuca

    Dit appartement ligt in Santa Maria di Leuca in de regio Puglia en beschikt over een terras en uitzicht op de stad. Dit appartement ligt op 500 m van het strand Marina di Leuca en op 31 km van de grot Zinzulusa. De accommodatie ligt op 42 km van het regionale reservaat Punta Pizzo en op 46 km van het treinstation van Gallipoli. De dichtstbijzijnde luchthaven is Brindisi - Salento, op 111 km afstand.

    Het appartement beschikt over airconditioning, 2 slaapkamers, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en een koffiezetapparaat, en 1 badkamer met een bidet en een douche.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi