Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento Mirto In The City Center

Santa Teresa Gallura, Italië

appartamento-mirto-in-the-city-centerappartamento-mirto-in-the-city-centerappartamento-mirto-in-the-city-centerappartamento-mirto-in-the-city-centerappartamento-mirto-in-the-city-center
Favoriet 
     
     

    v.a. 789

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Appartamento Mirto In The City Center in Santa Teresa Gallura

    Santa Teresa is een prachtige stad gelegen aan de noordkust van het eiland Sardinië. Dit charmante kustdorpje staat bekend om zijn adembenemende stranden, kristalheldere wateren en betoverende natuurlijke landschap. Het dichtstbijzijnde strand, Spiaggia la Punzesa, ligt op slechts 7 minuten lopen van hier, terwijl het beroemde Rena Bianca strand op 10 minuten wandelen ligt. Het historische centrum van Santa Teresa kenmerkt zich door smalle kasseistraatjes, kleurrijke traditionele huizen, gezellige cafés en restaurants die heerlijke Sardijnse gerechten aanbieden. In de zomer verandert Santa Teresa in een fascinerend kustresort dat natuurlijke schoonheid, geschiedenis en cultuur combineert. De stad dient ook als een handige uitvalsbasis om Corsica te bezoeken, met een veerbootterminal op slechts 10 minuten lopen.



    Dit appartement met 2 slaapkamers voor 5 personen is gebouwd in een aantrekkelijke Mediterrane stijl. Het moderne balkonappartement beschikt over een hedendaagse kitchenette in de open, doch gezellige woon- en eetkamer. Essentiële keukenbenodigdheden zoals een fornuis, koelkast, elektrische waterkoker en vriezer staan tot uw beschikking. Het leefgedeelte omvat een tafel voor 4 personen, een comfortabele bank en een flatscreen-tv. De slaapkamers bestaan uit een moderne slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kast, een gezellige slaapkamer met een eenpersoonsbed en een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer die plaats biedt aan 2 personen. De badkamer is groot, volledig uitgerust en betegeld met een aparte douche, bidet, wastafel en wc.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome