Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Mangia's Santa Teresa

Santa Teresa Gallura, Italië

mangias-santa-teresa
Favoriet 
 
 

v.a. 745

  • Beoordeeld met een 7
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Mangia's Santa Teresa in Santa Teresa Gallura

Met een verblijf bij Hotel Club Cala Blu in Santa Teresa di Gallura bevind je je op een kwartiertje lopen van Santa Reparata en Rena di ponente. Dit 4-sterrenhotel ligt op 22,6 km van Port de Bonifacio en op 23,9 km van Strand Porto Pollo. Zoek het water op en geniet van een dagje aan het privéstrand of profiteer van andere recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad en fietsenverhuur. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, gratis babysitting of kinderopvang en cadeauwinkels/kiosken. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Tegen betaling kun je van een shuttleservice van/naar de luchthaven gebruikmaken. Gasten van Hotel Club Cala Blu kunnen genieten van een deugddoende maaltijd bij Cala Blu. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet.  Doe of je thuis bent in één van de 199 kamers met een koelkast en een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben een balkon. Op je kamer heb je een tv met digitale zenders die zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over een douche, gratis toiletartikelen en bidets.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 8 oktober 2024 voor 8 dagen naar Italië 745,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas