Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Starhotels Grand Milan

Saronno, Italië

starhotels-grand-milanstarhotels-grand-milanstarhotels-grand-milanstarhotels-grand-milanstarhotels-grand-milan
Favoriet 
 
 

v.a. 454

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Starhotels Grand Milan in Saronno

4-daagse Autovakantie naar Lombardije bij Starhotels Grand Milan

Dit stijlvolle designhotel onderscheidt zich met een elegant interieur en een scala aan faciliteiten. Op korte afstand van het treinstation, biedt het een gemakkelijke verbinding met de nabijgelegen stad en het vliegveld. Het viersterrenhotel biedt een mix van comfort en functionaliteit, inclusief een binnenzwembad, een fitnessruimte, en een spa met sauna en stoombad. De moderne kamers zijn volledig uitgerust voor een aangenaam verblijf. Begin de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet en eindig met een snack en drankje in de gezellige bar.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi