Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Olympia

Selva, Italië

hotel-olympia
Favoriet 
 
 

v.a. 820

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Olympia in Selva

Perfect gelegen familiehotel in het centrum van Selva, op slechts 150 m van de skilift. Het hotel is eenvoudig ingericht in typisch Tiroler stijl. Het vriendelijke personeel doet er alles aan om je een fijn verblijf te bezorgen. 's Ochtends start je de dag met een Italiaans ontbijtbuffet en 's avonds is een 3-gangen keuzediner inbegrepen. Na het skiën kun je terecht in de sauna en de jacuzzi. Gasten waarderen dit hotel vanwege de perfecte ligging en de familiaire sfeer.

Perfect gelegen familiehotel in het centrum van Selva, op slechts 150 m van de skilift. Het hotel is eenvoudig ingericht in typisch Tiroler stijl. Het vriendelijke personeel doet er alles aan om je een fijn verblijf te bezorgen. 's Ochtends start je de dag met een Italiaans ontbijtbuffet en 's avonds is een 3-gangen keuzediner inbegrepen. Na het skiën kun je terecht in de sauna en de jacuzzi.

Gasten waarderen dit hotel vanwege de perfecte ligging en de familiaire sfeer.

In het centrum van de gezellige wintersportplaats Selva op slechts 5 minuten lopen van de Ciampinoi skilift.

Met de auto:
- Parkeerplaats (gratis)

- Ontbijtbuffet en 's avonds 3-gangen keuzediner met saladebuffet

De kamers van Hotel Olympia zijn netjes ingericht met:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome