Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vis a Vis

Sestri Levante, Italië

vis-a-vis
Favoriet 
 
 

v.a. 891

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vis a Vis in Sestri Levante

De reizigers zijn van harte welkom in het hotel met 46 kamers. De afzonderlijke etages zijn zonder problemen met de lift of via de trap toegankelijk. Tot de voorzieningen horen een restaurant, een bar, een oppasservice, roomservice, een wasservice, een conferentieruimte en een hotelarts. Via wifi krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet. Op het terrein van het hotel zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 20 april 2025 voor 8 dagen naar Italië 891,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella