Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Stella Alpina

Sestriere, Italië

la-stella-alpinala-stella-alpinala-stella-alpinala-stella-alpinala-stella-alpina
Favoriet 
     
     

    v.a. 814

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    La Stella Alpina in Sestriere

    Ski en ontspan in dit gezellige vakantiehuis in de bergen met een groot privébalkon, jacuzzi en een optimale skilocatie in Sestriere!

    Dit handige en moderne vakantieappartement met 2 slaapkamers voor 5 personen ligt op slechts een korte loopafstand van de skipistes van ViaLattea en het centrum van Sestriere en is een ideale uitvalsbasis voor vakanties het hele jaar door. Het appartement op de vierde verdieping maakt deel uit van een prestigieus complex met lift en is geschikt voor gasten van alle leeftijden. In het condominium is er een prachtige gemeenschappelijke ruimte met een stenen open haard die bijna altijd verlicht is, waar u elkaar kunt ontmoeten voor een praatje met vrienden of een spelletje kaart, of gewoonweg kunt ontspannen voor de open haard met een goed boek in uw handen .

    Het appartement heeft alles wat nodig is voor een zorgeloos verblijf en geniet bovendien van een prachtig uitzicht op de Monti della Luna. Er is een Smart TV en een boekenbibliotheek, evenals een goed uitgeruste keuken en eetkamer met een vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvak, raclette, fondue en broodrooster.

    Dit moderne 2-slaapkamerappartement op de vierde verdieping biedt een gezellige en handige ruimte aan voor maximaal 5 gasten. De gemeenschappelijke ruimte binnen het prestigieuze complex beschikt over een stenen open haard en een Smart TV, perfect voor ontspanning. De goed uitgeruste keuken met een eethoek omvat voorzieningen zoals een vaatwasser, magnetron, koelkast, Raclette, fondue en broodrooster. Twee volledige badkamers, waarvan één met een jacuzzi, bieden extra comfort. Het appartement beschikt ook over een groot privébalkon met een prachtig uitzicht op de Monti della Luna.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas