Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Studio Genzianella Ski In-Ski Out Mt 100

Sestriere, Italië

studio-genzianella-ski-in-ski-out-mt-100studio-genzianella-ski-in-ski-out-mt-100studio-genzianella-ski-in-ski-out-mt-100studio-genzianella-ski-in-ski-out-mt-100studio-genzianella-ski-in-ski-out-mt-100
Favoriet 
     
     

    v.a. 560

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Studio Genzianella Ski In-Ski Out Mt 100 in Sestriere

    Dit moderne studio-appartement voor 2 personen is gunstig gelegen op slechts een korte wandeling van zowel de skipistes van ViaLattea als het centrum van Sestriere. Restaurants, cafés, après-skibars, skiverhuur en supermarkten liggen allemaal binnen een straal van 10 minuten lopen. Het Sestriere Panoramic Point ligt ook op slechts 2 minuten lopen voor een prachtig uitzicht op de Alpen. Voor golfliefhebbers is de Sestriere Golf Club vlakbij.



    Het appartement op de begane grond beschikt over een tweepersoons slaapbank, een complete badkamer met bad en douche, toilet en bidet. Voorzieningen zijn onder andere een Smart TV, een goed uitgeruste kitchenette met een koffiezetapparaat, inductiekookplaat, koelkast met vriezer, oven, draagbare wifi (tegen betaling), 2 ligstoelen, centrale verwarming, rookmelder en föhn.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi