Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ontdek Sicilië

Sicilië, Italië

ontdek-sicilie
Favoriet 
     
     

    v.a. 820

    Bekijk vrije data

    Ontdek Sicilië in Sicilië

    Als de spil van de Middellandse Zee heeft Sicilië vele volkeren naar zich toe gelokt. Vruchtbare akkers en uitbundige tuinen verrukten Grieken, Arabieren, Normandiërs en Spanjaarden. 28 Eeuwen van komen en gaan van vele volkeren hebben hun sporen in de vorm van kunstschatten op het eiland achtergelaten. Tijdens deze rondreis kun je hun sporen volgen. Je verblijft in comfortabele hotels, vlakbij de belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland. In een week zie je alle hoogtepunten van het eiland, het reistempo is hoog en gezien de afstanden op het eiland zul je vrij veel in de auto zitten. Wil je deze reis afsluiten met een paar dagen aan het strand? Kies dan in de prijsmatrix voor de 11-daagse reis, waarbij je de laatste 3 nachten verblijft in Hellenia Yachting Hotel (https://www.dejongintra.nl/vakanties/italie/sicilie/giardini-naxos/hellenia-yachting-hotel--1584#v=1), een elegant 4-sterrenhotel pal aan het strand van Giardini Naxos. Wil je op een duurzame

    Als de spil van de Middellandse Zee heeft Sicilië vele volkeren naar zich toe gelokt. Vruchtbare akkers en uitbundige tuinen verrukten Grieken, Arabieren, Normandiërs en Spanjaarden. 28 Eeuwen van komen en gaan van vele volkeren hebben hun sporen in de vorm van kunstschatten op het eiland achtergelaten. Tijdens deze rondreis kun je hun sporen volgen. Je verblijft in comfortabele hotels, vlakbij de belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland. In een week zie je alle hoogtepunten van het eiland, het reistempo is hoog en gezien de afstanden op het eiland zul je vrij veel in de auto zitten.


    Wil je deze reis afsluiten met een paar dagen aan het strand? Kies dan in de prijsmatrix voor de 11-daagse reis, waarbij je de laatste 3 nachten verblijft in , een elegant 4-sterrenhotel pal aan het strand van Giardini Naxos.


    Wil je op een duurzame manier Sicilië ontdekken kijk dan ook eens bij de  inclusief elektrische huurauto.

    - Siracusa
    - Noto
    - Agrigento
    - Selinunte
    - Segesta
    - Palermo en Monreale
    - Cefalù
    - Taormina
    - Etna

    Je verblijft in comfortabele hotels volgens beschrijving. Indien een gepland hotel is volgeboekt, dan reserveren wij een gelijkwaardig alternatief binnen een straal van max. 30 km.

    Indien je kiest voor de strandverlenging, verblijf je de laatste 3 nachten in Hellenia Yachting Hotel, een elegant 4-sterrenhotel pal aan het strand van Giardini Naxos.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome