Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nike Home 200m From Sea

Siracusa, Italië

nike-home-200m-from-seanike-home-200m-from-seanike-home-200m-from-seanike-home-200m-from-seanike-home-200m-from-sea
Favoriet 
     
     

    v.a. 746

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Nike Home 200m From Sea in Siracusa

    Ortigia is een klein eiland voor de kust van Syracuse in Sicilië. Het heeft de status van UNESCO Werelderfgoed en staat bekend om zijn historische centrum en prachtige architectuur. Het eiland is verbonden met het vasteland door drie bruggen en huisvest vele uitstekende restaurants en cafés, waar u kunt genieten van traditionele Siciliaanse keuken en enkele van de beste wijnen van de regio kunt proeven. De accommodatie bevindt zich op een minuut lopen van Forte Giovannello, een populaire culturele attractie, waar bezoekers kunnen genieten van prachtige uitzichten over het eiland en de omliggende zee. Voor zonliefhebbers is er een kleine inham genaamd Cala Rossa, gelegen op 13 minuten lopen van de accommodatie aan de oostkant van het eiland. Dit is een populaire plek om te zwemmen en te zonnebaden. Het water is kristalhelder en er zijn verschillende rotsen waar u een handdoek kunt uitspreiden en van de zon kunt genieten. Er is ook een populair zandstrand op ongeveer 15 minuten rijden met de auto - Spiaggia di Arenella. Het strand is goed uitgerust met ligstoelen, parasols en strandbars. Het dichtstbijzijnde vliegveld bij de accommodatie is Catania Fontanarossa Airport, dat op ongeveer 50 minuten rijden ligt.



    De originele stenen structuur van het gebouw is zichtbaar op boogvormen zowel binnen als buiten de accommodatie, met decoratieve tegels op de muren in de keuken en leefruimte. Gasten kunnen 's ochtends genieten van een kopje koffie aan een klein bistrotafeltje, rustig geplaatst bij de stenen ingang. Binnen omvat de leefruimte een plek om te slapen, te dineren en een kleine kitchenette. De accommodatie is voorzien van een slimme flatscreen-tv, een eettafel met twee stoelen en een ladenkast. De kitchenette is volledig uitgerust met een kookplaat, oven, koffiezetapparaat, magnetron en koel-vriescombinatie. Het slaapgedeelte is gemeubileerd met een tweepersoonsbed, een kledingkast en een aan de muur gemonteerde, flatscreen-tv. De betegelde badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en wc.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella