Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Oasi with private pool

Sirmione, Italië

villa-oasi-with-private-poolvilla-oasi-with-private-poolvilla-oasi-with-private-poolvilla-oasi-with-private-poolvilla-oasi-with-private-pool
Favoriet 
     
     

    v.a. 3.850

    • Max. 18 personen
    • 8 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villa Oasi with private pool in Sirmione

    Deze ruime villa, met een privézwembad dat altijd open is, ligt in een rustige buurt, ideaal voor grote gezinnen en groepen vrienden die samen van hun vakantie willen genieten. Het biedt een rustige ontsnapping aan de drukte van het centrum van Sirmione, terwijl het gunstig gelegen is nabij een fiets- en voetpad, waardoor zowel Sirmione als Peschiera del Garda gemakkelijk bereikbaar zijn.

    Je zult het leuk vinden:
    - de grote barbecue bij het bijgebouw, perfect voor het bereiden van heerlijke gegrilde gerechten;
    - gasten hebben toegang tot gratis WiFi, vier smart-tv's, een kinderstoel en een kinderbedje;
    - auto's kunnen worden geparkeerd op het terrein of in aangewezen ruimtes buiten de villa.








    De villa is als volgt samengesteld:
    Begane grond:
    De begane grond beschikt over een ruime, volledig uitgeruste keuken, een servicebadkamer en een grote woonkamer.

    Eerste verdieping:
    De eerste verdieping bestaat uit een eenpersoonsslaapkamer, een tweepersoonsslaapkamer met een ensuite badkamer met douche, en nog een tweepersoonsslaapkamer met een extra bed en een grote ensuite badkamer met een douche en een jacuzzi.

    Tweede verdieping:
    Op de tweede verdieping bevinden zich twee tweepersoonsslaapkamers met elk een extra bed, twee extra tweepersoonsslaapkamers en een badkamer met douche.

    Bijlage:
    Buiten de hoofdvilla bevindt zich een klein bijgebouw met een tweepersoonsslaapkamer en een eigen badkamer met douche.

    Buiten
    Er is een groot buitenterras met eettafel en stoelen, een wasruimte, een grote barbecue en een bijgebouw met een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer met douche.
    Het prachtige buitenzwembad voor exclusief gebruik is ook 's avonds verlicht en het hele jaar geopend. Het is uitgerust met ligstoelen en tafels en stoelen. De tuin voor exclusief gebruik heeft enkele spelletjes voor kinderen.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi