Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bilo Janna

Stintino, Italië

bilo-jannabilo-jannabilo-jannabilo-jannabilo-janna
Favoriet 
     
     

    v.a. 544

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Bilo Janna in Stintino

    De villa ligt recht tegenover de eerste rotsachtige baaien, op slechts 500 meter ligt het goed uitgeruste Ancora strand en een klein stukje verder ligt het Gabbiano strand, beide vrij en uitgerust. Verderop liggen de beroemde stranden van Pelosa en Pelosetta.
    De strategische ligging maakt het de ideale keuze voor een vakantie in Stintino, zowel voor gezinnen met kleine kinderen die op zoek zijn naar rust als voor degenen die er even tussenuit willen, weg van de drukte, maar toch op loopafstand van de zee.

    Voor nog meer gemak is er een bushalte in de directe omgeving van het vakantiehuis die een verbinding heeft met het karakteristieke dorp Stintino en met alle stranden in de omgeving, zelfs de meest afgelegen.



    Een gezellig appartement met één slaapkamer gelegen op de begane grond in een mooi huisje in het rustige en charmante dorpje Cala Rosa. Dit zeer comfortabele appartement bestaat uit een koele woonkamer met kitchenette en slaapbank, een tweepersoonsslaapkamer en een complete badkamer. De woning beschikt ook over een ruime veranda met tafel en stoelen, een tuin met barbecue en een gereserveerde parkeerplaats.
    Het appartement is uitgerust met een televisie, wasmachine, elektrische oven, waterkoker, broodrooster, haardroger, strijkijzer en strijkplank, ventilatoren en muskietennetten in alle kamers voor een comfortabel verblijf.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino