Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alelù Classy And Chic Apartment

Stresa, Italië

alelu-classy-and-chic-apartmentalelu-classy-and-chic-apartmentalelu-classy-and-chic-apartmentalelu-classy-and-chic-apartmentalelu-classy-and-chic-apartment
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.102

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Alelù Classy And Chic Apartment in Stresa

    Dit luchtige appartement ligt in een rustig deel van het charmante stadje Stresa, op minder dan 15 minuten lopen van de oevers van het Lago Maggiore. Op de tweede verdieping (met lift) van een aantrekkelijke moderne residentie biedt het appartement comfortabel plaats aan 5 personen. Het is een ideale uitvalsbasis om het meer en het omliggende land te verkennen.

    Wat u in de buurt leuk zult vinden:
    -alpiene achtbaan met prachtig uitzicht over het Lago Maggiore
    -safari- en wildparken en water- en outdoor-avonturenparken, naast lido's, windsurfen, wakeboarden, zeilen, duiken, tennis, paardrijden, golfen en zelfs skiën in de Italiaanse Alpen
    -Stresa's markt (vrijdagochtend), een schatkamer voor de beste lokale producten




    De inrichting van het hele pand is modern en smaakvol. De moderne woonkamer heeft twee banken, een flatscreen-smart-tv en een eethoek. Dubbele glazen deuren leiden naar een privéterras met een tafel en stoelen voor een aperitivo, met uitzicht op het meer en de bergen daarachter. De aparte keuken is gloednieuw en goed uitgerust met een inductiekookplaat, oven, vaatwasser, magnetron, koelkast, vriezer en koffiezetapparaat. Er is ook een handige ontbijtbar.

    Het appartement beschikt over een aparte wasruimte met wasmachine en wastafel.

    Slapen
    Slaapkamer 1: De hoofdslaapkamer op de hoek heeft een kingsize tweepersoonsbed, een kledingkast en een glazen deur die uitkomt op het balkon.
    Slaapkamer 2: Deze lichte slaapkamer is ingericht met een kingsize tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Slaapkamer 3: Deze gezellige slaapkamer heeft een eenpersoonsbed, grote kledingkast en openslaande deuren naar het balkon dat langs de rand van het appartement loopt.

    Badkamer
    De moderne, mozaïekbadkamer is uitgerust met een douche, bidet, wastafel en toilet.

    Aanvullend
    • Gratis Wi-Fi • Tafel en stoelen buiten • Smart TV • Elektrische radiatoren • Boekenbibliotheek • Wasmachine • Openbare parkeerplaats - auto niet nodig • Kindvriendelijk • Geschikt voor oudere gasten

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome