Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento Gaya Stresa Center

Stresa, Italië

appartamento-gaya-stresa-centerappartamento-gaya-stresa-centerappartamento-gaya-stresa-centerappartamento-gaya-stresa-centerappartamento-gaya-stresa-center
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.027

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Appartamento Gaya Stresa Center in Stresa

    Ontspan op slechts een steenworp afstand van de aantrekkelijke oevers van het Lago Maggiore in dit zonovergoten vakantieappartement met terrassen voor maximaal 5 personen!

    Deze vakantiewoning met 2 slaapkamers is ideaal om te genieten van een geslaagde vakantie met al uw dierbaren, inclusief de harige. Het appartement op de eerste verdieping heeft een eigen terras waar u buiten kunt dineren, van de zon kunt genieten en van de zomerbries kunt genieten. Het heeft ook een nieuw ingericht interieur met moderne voorzieningen en veel natuurlijk licht dat deze vakantiewoning in Stresa een totaal ontspannen en opbeurende sfeer geeft.

    Het vakantieappartement ligt op de meest handige en gemakkelijke locatie in Stresa-verhuur. Vanaf hier bevinden de gasten zich op slechts 5 minuten lopen van de oevers van het Lago Maggiore en op 2-3 minuten lopen van diverse voorzieningen die een zelfbedieningsverblijf mogelijk maken. Coffeeshops, restaurants en strandlounges liggen op 7 minuten lopen van het appartement, terwijl andere activiteiten die het meest geliefd zijn bij toeristen wachten op Lido Blu en het Stresa-strand op slechts 8 minuten lopen.

    Wat u in de buurt leuk zult vinden:
    -alpiene achtbaan met prachtig uitzicht over het Lago Maggiore
    -safari- en wildparken en water- en outdoor-avonturenparken, naast lido's, windsurfen, wakeboarden, zeilen, duiken, tennis, paardrijden, golfen en zelfs skiën in de Italiaanse Alpen
    -Stresa's markt (vrijdagochtend), een schatkamer voor de beste lokale producten






    De woonkamer van het appartement is een ideale gezinsruimte met toegang tot het terras, voldoende zitplaatsen, een digitale flatscreen-tv en een eettafel waar iedereen comfortabel aan kan zitten, precies zoals thuis. De keuken van het appartement is ook volledig uitgerust om op elk moment van de dag een zorgeloos verblijf en zorgeloze maaltijden te garanderen; Er staat een vaatwasser, koffiezetapparaat, magnetron en een koelkast ter beschikking van de gasten. Een kleine ontbijttafel maakt de indeling van de grote en moderne keuken verder compleet.

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: Een lichte en luchtige slaapkamer met een kingsize tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Slaapkamer 2: Een natuurlijk verlichte slaapkamer met een stapelbed, kledingkast en bureau.
    Extra: Er is een eenpersoons opklapbed in de woonkamer van het appartement.

    Badkamer

    Badkamer 1: Een volledig moderne badkamer met ligbad met douche, toilet en bidet en toegang tot een gezellig klein balkon.

    Extra informatie

    • Gratis Wi-Fi draagbaar apparaat • Kindvriendelijk • Privéparkeerplaats (garage) • Lifttoegang • Geschikt voor ouderen • Huisdieren toegestaan • Strijkfaciliteiten

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino