Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camelia Rosa Stresa

Stresa, Italië

camelia-rosa-stresacamelia-rosa-stresacamelia-rosa-stresacamelia-rosa-stresacamelia-rosa-stresa
Favoriet 
     
     

    v.a. 647

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Camelia Rosa Stresa in Stresa

    Dit heerlijk rustige vakantieappartement met privéterras is de perfecte uitvalsbasis voor een idyllisch verblijf in het hart van Stresa!

    De vakantiewoning is gelegen in het centrum van Stresa, met een prachtig uitzicht op het meer en alle mogelijke voorzieningen voor de deur. Vanaf de locatie van het appartement liggen een supermarkt en diverse restaurants, evenals de prachtige Stresa-pier en de oever van het meer, op slechts een steenworp afstand. Ook dichtbij ligt de veerbootterminal, de prachtige Villa Pallavicino met tuinen uit de 19e eeuw, en een wandelgebied waar u kunt verdwalen in de rustige natuur

    Het charmante appartement biedt een ideale locatie, op slechts een korte loopafstand van het bruisende centrum en het betoverende meer. Het appartement op de begane grond is ontworpen voor een gezin van vier personen en biedt een gezellige tweepersoonskamer en een comfortabele slaapbank, waardoor iedereen een rustig toevluchtsoord heeft. Dit wordt aangevuld door een volledig uitgeruste kitchenette met een koffiezetapparaat, magnetron, koelkast en broodrooster om een zorgeloos, zelfstandig verblijf te garanderen.




    Blijf verbonden met gratis Wi-Fi en kom tot rust in de boekenbibliotheek of voor de Smart TV na een dag vol ontdekkingen. Het terras, zowel aan de voor- als achterzijde, nodigt uit tot verpozen in de groene en rustige omgeving. Met alle voorzieningen op slechts een korte loopafstand en de betoverende oever van het meer op slechts 300 meter van uw voordeur, is dit vakantieappartement ideaal om te ontspannen, uw auto achter te laten en moeiteloos de schoonheid van Stresa te verkennen, inclusief de beroemde Borromeïsche eilanden.

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: Een heerlijke slaapkamer met een kingsize tweepersoonsbed en kledingkast.
    Woonkamer: In de woonkamer staat een tweepersoonsslaapbank.

    Badkamer

    Badkamer 1: De volledig ingerichte badkamer heeft een bad met douche, toilet en bidet.

    Extra informatie

    • Gratis Wi-Fi • Huisdieren toegestaan • Openbare parkeergelegenheid • Geschikt voor kinderen en ouderen • Wasmachine • Auto niet nodig • Smart TV • Haardroger

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome