Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Piccolo Mondo Antico Stunning View

Stresa, Italië

piccolo-mondo-antico-stunning-viewpiccolo-mondo-antico-stunning-viewpiccolo-mondo-antico-stunning-viewpiccolo-mondo-antico-stunning-viewpiccolo-mondo-antico-stunning-view
Favoriet 
     
     

    v.a. 892

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Piccolo Mondo Antico Stunning View in Stresa

    Verdwaal in de magie van de Italiaanse meren. Gelegen op een zonnige heuvel met uitzicht op het Lago Maggiore, is dit ruime appartement op de derde verdieping rustig gelegen op de top van een historische villa aan het meer en biedt comfortabel plaats aan vier gasten.

    Stresa is ook een toegangspoort tot de schilderachtige landschappen van de Italiaanse Alpen. De nabijgelegen berg Mottarone biedt een panoramisch uitzicht op het Lago Maggiore en de omgeving. Bovendien ligt het prachtige wandelgebied Passeggiata Lungo Lago op 7 minuten rijden en het Ortameer op 30 minuten rijden.

    Voor golfers liggen Golf Club Alpino di Stresa en Golf Des Iles Borromees beide op 8 minuten rijden. Voor natuurliefhebbers liggen de prachtige villa's van Stresa, waaronder Park Villa Pallavicino, op 9 minuten rijden.

    Op slechts 8 minuten rijden van het pittoreske stadje Stresa is dit prachtige appartement de perfecte uitvalsbasis voor jonge gezinnen of groepen vrienden die de Borromeïsche Golf en de omgeving willen verkennen. Gasten kunnen ook genieten van exclusief gebruik van een omheinde tuin, gelegen op korte loopafstand de heuvel op van de accommodatie. De tuin biedt het meest ongelooflijke uitzicht over het meer en is ingericht met een bistrotafel en stoelen - de perfecte plek om aan het eind van de dag buiten te dineren en een drankje te drinken.






    Binnen is het appartement stijlvol ingericht en beschikt het over een eetkamer en een goed uitgeruste keuken met; een inductiekookplaat, een koffiezetapparaat, een magnetron en een koelkast.

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: De eerste slaapkamer is ingericht met een kingsize tweepersoonsbed, een flatscreen-tv en biedt uitzicht op het meer

    Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer is ingericht met een kingsize tweepersoonsbed

    Badkamers:

    Badkamer 1: De badkamer is voorzien van een douche, bidet, wastafel en toilet

    Extra voorzieningen

    • Uitzicht op de bergen • Uitzicht op het meer • Tafel en stoelen buiten • Gratis Wi-Fi • Airconditioning • Auto niet nodig • Openbare parkeerplaats • Kindvriendelijk • Niet geschikt voor ouderen • Roken is verboden

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas