Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Splendid Hotel Taormina

Taormina, Italië

splendid-hotel-taormina
Favoriet 
 
 

v.a. 369

  • Beoordeeld met een 7.1
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Splendid Hotel Taormina in Taormina

Ontdek de charme van Splendid Hotel Taormina, een parel in het hart van Taormina. Dit hotel biedt niet alleen een verfrissende duik in het zwembad maar ligt ook dicht bij het kristalheldere water van het strand. Perfect voor zonneaanbidders en waterliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie. Laat je betoveren door de betoverende omgeving en geniet van topfaciliteiten in stijl.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 4 januari 2025 voor 8 dagen naar Italië 369,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella