Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Borgo di Cortefreda

Tavernelle Val di Pesa, Italië

borgo-di-cortefreda
Favoriet 
 
 

v.a. 373

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Borgo di Cortefreda in Tavernelle Val di Pesa

Ontsnap naar het schilderachtige Borgo di Cortefreda, genesteld in het hart van Tavarnelle Val di Pesa. Dit charmante hotel belooft een onvergetelijke ervaring met zijn uitnodigende buitenzwembaden en verwelkomende sfeer. Verwen jezelf in de whirlpool, geniet van de zon op het terras of verken de prachtige omgeving op de fiets. Een perfecte mix van ontspanning en avontuur wacht op je.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 22 december 2024 voor 8 dagen naar Italië 373,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas