Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rio Stava

Tesero, Italië

rio-stavario-stavario-stavario-stavario-stava
Favoriet 
 
 

v.a. 332

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Rio Stava in Tesero

4-daagse Autovakantie naar Trentino bij Rio Stava

Dit hotel ligt op een goede locatie in het centrum. Hier is het genieten voor het hele gezin. Met meerdere binnen- en buitenzwembaden hebben de kids uren speelplezier. Ook is er een speeltuin en een speelkamer met videogames. Ondertussen geniet jij lekker in de wellness. 's Ochtends geniet je met een heerlijke kop koffie op het terras van het prachtige uitzicht. Maak wandelingen en ontdek de prachtige regio en de adembenemende uitzichten die je er vinden kan. Hier beleef je een heerlijke vakantie met het hele gezin.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar,
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi