Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ontdek Toscane en Umbrië

Toscane, Umbrië en de Marken, Italië

ontdek-toscane-en-umbrie
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.074

    Bekijk vrije data

    Ontdek Toscane en Umbrië in Toscane, Umbrië en de Marken

    Op het programma staan natuurlijk Siena, Florence en Assisi. Maar het zijn misschien wel de kleine, minder bekende plaatsen die deze streken zo aantrekkelijk maken. De route loopt o.a. langs Lucca, het panoramisch gelegen Cortona, dat ook wel het 'balkon van Toscane' wordt genoemd en wijnstad Montepulciano. Je overnacht in comfortabele 3- en 4-sterrenhotels met een gunstige ligging ten opzichte van de belangrijkste bezienswaardigheden. Wil je deze reis afsluiten met een paar dagen aan het strand? Kies dan in de prijsmatrix voor de 15-daagse reis, waarbij je de laatste 3 nachten verblijft in TH Tirrenia Green Park Resort (https://www.dejongintra.nl/vakanties/italie/toscaanse-kust/calambrone/th-tirrenia-green-park-resort--58011#v=1). Het is ook mogelijk een unieke treinreis naar de Cinque Terre en Toscane te maken. Neem een kijkje bij de 11-daagse Train & Electric Drive

    Op het programma staan natuurlijk Siena, Florence en Assisi. Maar het zijn misschien wel de kleine, minder bekende plaatsen die deze streken zo aantrekkelijk maken. De route loopt o.a. langs Lucca, het panoramisch gelegen Cortona, dat ook wel het 'balkon van Toscane' wordt genoemd en wijnstad Montepulciano. Je overnacht in comfortabele 3- en 4-sterrenhotels met een gunstige ligging ten opzichte van de belangrijkste bezienswaardigheden.


    Wil je deze reis afsluiten met een paar dagen aan het strand? Kies dan in de prijsmatrix voor de 15-daagse reis, waarbij je de laatste 3 nachten verblijft in .


    Het is ook mogelijk een unieke treinreis naar de Cinque Terre en Toscane te maken. Neem een kijkje bij de  en reis vanuit Nederland per trein naar Florence.

    - Florence
    - Collodi en Lucca
    - Vinci
    - Siena
    - San Gimignano en Volterra
    - Cortona
    - Assisi
    - Perugia
    - Spello
    - Spoleto
    - Montepulciano
    - Pisa

    Je verblijft tijdens deze reis in comfortabele 3- en 4-sterrenhotels met een gunstige ligging ten opzichte van de belangrijkste bezienswaardigheden. Indien een gepland hotel is volgeboekt, dan reserveren wij een gelijkwaardig alternatief binnen een straal van max. 25 km.

    Indien je kiest voor de strandverlenging verblijf je de laatste 3 nachten in TH Tirrenia Green Park Resort in Tirrenia.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi