Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Henry-Historic Center 300mt From Lake

Tremosine, Italië

henry-historic-center-300mt-from-lakehenry-historic-center-300mt-from-lakehenry-historic-center-300mt-from-lakehenry-historic-center-300mt-from-lakehenry-historic-center-300mt-from-lake
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.197

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Henry-Historic Center 300mt From Lake in Tremosine

    Het moderne drielaagse appartement voor 8 personen is gelegen in het historische dorpje Portese, op slechts 100 meter van de oever van het meer. Het is 10 minuten rijden naar de stad Salò, waar het recent geopende ""MuSa - Museo di Salò"" een culturele ervaring biedt. De kerk van Portese is een minuut lopen, en gasten kunnen het Parco delle Colline Moreniche bezoeken voor wandelingen, op 35 minuten rijden. Het historische centrum van Gargnano met zijn promenade langs het meer ligt op 30 minuten rijden met de auto, terwijl Vittoriale degli Italiani en Gardone Riviera 20 minuten rijden zijn. Sirmione, beroemd om zijn thermale baden, ligt op 40 minuten rijden. De dichtstbijzijnde supermarkt en restaurants zijn 15 minuten rijden, en de luchthaven Valerio Catullo is 50 minuten rijden.



    Het recent ingerichte appartement biedt plaats aan maximaal 8 gasten en strekt zich uit over drie verdiepingen. De begane grond heeft een woonkamer met een slaapbank, een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer. De interne trap leidt naar de eerste verdieping met een slaapkamer, woonkamer, eethoek en een goed uitgeruste keuken. De tweede verdieping heeft twee slaapkamers, die leiden naar de derde verdieping met nog een tweepersoonsslaapkamer en een ensuite badkamer. Voorzieningen zijn onder andere airconditioning, centrale verwarming, een wasmachine en gratis WiFi.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi