Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bilo 4

Triscina, Italië

bilo-4bilo-4bilo-4bilo-4bilo-4
Favoriet 
     
     

    v.a. 525

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Bilo 4 in Triscina

    De residentie ligt aan de zuidwest kust van Sicilie, in het centrum van Triscina, een klein dorp aan de kust van Selinunte, in een regio rijk gevuld met tradities en archeologische getuigenissen, slechts 4km van de kust van het archeologische park Selinunte, het grootste archeologische park van Europa. Het landgoed ligt prachtig vanaf de talloze archeologische en natuurlijke bezienswaardigheden, onder andere bij de belangrijkste van Sicilie met de auto, het biedt toegang tot de goudgele zandstranden voor eigen gebruik in de zomer overlopend in een kristalheldere en nog ongerepte zee.



    In de woonkamer staat een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden plus een tweepersoonsslaapbank en een extra eenpersoonsbed. Alle accommodaties zijn voorzien van verwarming en airconditioning, aan te passen aan de bezoeker en geprogrammeerd door tijden; van 13.00 tot 16.00 en vanaf 19.00 tot 7.00, een kluis, directe telefoonlijn, televisie met satelliet en digitaal, armaturen met dubbele beglazing voor een thermaal en akoestische isolatie, orthopedische bedden, keukenhoek met fornuis-oven-koelkast met vriesvak, badkamer met haardroger en hydro massage douche cabine.


    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome