Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nira Mountain Resort

Valdidentro, Italië

nira-mountain-resortnira-mountain-resortnira-mountain-resortnira-mountain-resortnira-mountain-resort
Favoriet 
 
 

v.a. 777

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Nira Mountain Resort in Valdidentro

8-daagse Autovakantie naar Bormio bij Nira Mountain Resort

Dit gloednieuwe resort in het hart van het Stelvio National Park ligt direct tegenover het liftstation, vanwaar je kunt skiën in het skigebied Cima Piazzi in Valdidentro, dat verbonden is met Valdisotto. Je geniet hier van pistes van alle niveaus en kinderen kunnen hun eerste stappen in de sneeuw zetten in 'Teddy Bear World'. Bovendien is het Nira Mountain Resort de ideale uitvalsbasis voor een dagje op de hellingen van Bormio, of om de winterpracht van Livigno te ontdekken, per ski, te voet of ga op avontuur per husky slee. De moderne appartementen met panoramische balkons zijn van alle gemakken voorzien. Door middel van een app kun je de verwarming met je smartphone bedienen, zo is het altijd aangenaam als je na een lange dag in de sneeuw thuis komt. Na het skiën is het heerlijk bijkomen in de buitenspa met zijn warme baden en Finse sauna's. Of breng een bezoek aan de nabijgelegen Alpaca boerderij.

Faciliteiten

  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 20 maart 2025 voor 8 dagen naar Italië 777,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas