Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Green Garden Resort

Venetië, Italië

green-garden-resort
Favoriet 
 
 

v.a. 228

  • Beoordeeld met een 8
  • 3 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Green Garden Resort in Venetië

Ontdek de unieke charme van het Green Garden Resort, een ware oase in de buurt van Venetië. Dit resort onderscheidt zich met zijn prachtige buitenzwembad en tennisbaan, omgeven door weelderig groen. Perfect voor vakantiegangers die ontspanning en activiteiten in de buitenlucht willen combineren. Het Green Garden Resort belooft een onvergetelijk verblijf vol comfort en plezier.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 24 december 2024 voor 8 dagen naar Italië 228,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella