Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Kette

Venetië, Italië

hotel-kette
Favoriet 
 
 

v.a. 78

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Kette in Venetië

Stap binnen in het elegante hotel Kette en voel direct het 16e-eeuwse Venetiaanse karakter. Bij de receptie word je verwelkomd door vriendelijk personeel, in een ruimte met een charmante uitstraling. Zin in een cappuccino? Bezoek dan de sfeervolle bar. Hoewel er een lift is, is het zeker de moeite waard om ook eens de trap te nemen, met treden van Istrische steen en een smeedijzeren leuning. Je verblijft in een stijlvolle kamer, allemaal ingericht in Venetiaanse stijl. Na een goede nachtrust staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar (optioneel bij te boeken bij je kamerkeuze), waarna je klaar bent om Venetië te ontdekken. Hotel Kette heeft als groot voordeel zijn centrale ligging: binnen een paar minuten wandel je naar het San Marco plein, waar je direct al veel bezienswaardigheden kunt bezoeken. In de omgeving van het hotel vind je bovendien talloze restaurants waar je kunt genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd.

Stap binnen in het elegante hotel Kette en voel direct het 16e-eeuwse Venetiaanse karakter. Bij de receptie word je verwelkomd door vriendelijk personeel, in een ruimte met een charmante uitstraling. Zin in een cappuccino? Bezoek dan de sfeervolle bar. Hoewel er een lift is, is het zeker de moeite waard om ook eens de trap te nemen, met treden van Istrische steen en een smeedijzeren leuning.

Je verblijft in een stijlvolle kamer, allemaal ingericht in Venetiaanse stijl. Na een goede nachtrust staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar (optioneel bij te boeken bij je kamerkeuze), waarna je klaar bent om Venetië te ontdekken. Hotel Kette heeft als groot voordeel zijn centrale ligging: binnen een paar minuten wandel je naar het San Marco plein, waar je direct al veel bezienswaardigheden kunt bezoeken. In de omgeving van het hotel vind je bovendien talloze restaurants waar je kunt genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd.

- Hotel Kette vind je in het hartje van Venetië.
- De belangrijkste bezienswaardigheden liggen op loopafstand en anders maak je gemakkelijk gebruik van de waterbussen.
- Het San Marco plein ligt op ca. 5 minuten wandelen. Hier vind je onder andere de basiliek, het Dogepaleis en de Brug der Zuchten.

Openbaar vervoer naar het centrum:
- De dichtstbijzijnde halte voor de waterbus vind je op ca. 350 meter afstand van hotel Kette.

Met het vliegtuig naar Venetië:
- Vanaf luchthaven Venetië-Treviso reis je met het openbaar vervoer in ca. 1 uur en 20 minuten naar het hotel.
- Vanaf luchthaven Marco Polo reis je met het openbaar vervoer in ca. 55 minuten naar het hotel.

Met de auto naar Venetië:
- In het historisch centrum zijn auto's niet toegestaan. De tarieven op het eiland liggen hoger dan in bijvoorbeeld Mestre, de wijk voordat je de brug naar Venetië op rijdt. Wij adviseren om in Mestre dichtbij het treinstation de auto te parkeren. Reis vervolgens met de trein of de bus naar het eiland.

De klassiek ingerichte kamers beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Telefoon
- Tv
- Minibar
- Kluisje
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

De superior kamers zijn ruimer ten opzichte van de standaard kamers.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella