Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Saturnia and International Hotel

Venetië, Italië

saturnia-and-international-hotel
Favoriet 
 
 

v.a. 426

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Saturnia and International Hotel in Venetië

Ontdek de charme van Venetië vanuit het hartje van de stad bij Saturnia and International Hotel. Een schitterende locatie, direct aan de exclusieve winkelstraat en slechts een steenworp afstand van het beroemde St. Marcoplein. Ideaal voor de liefhebbers van cultuur en winkelen. Een perfecte mix van traditie en comfort wacht op je.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 26 januari 2025 voor 8 dagen naar Italië 426,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino