Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Three-room apartment

Vieste, Italië

three-room-apartmentthree-room-apartmentthree-room-apartmentthree-room-apartmentthree-room-apartment
Favoriet 
     
     

    v.a. 650

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Three-room apartment in Vieste

    Tijdens uw vakantie in de residentie kunt u ontspannen en uitrusten, genieten van een onbezorgde vakantie, ontspannen in de tuin bij de residentie, in het grote solarium of bij het zwembad en de jacuzzi. Te midden van de natuurlijke sfeer van het Gargano nationaalpark, de residentie del Gargano, gebouwd in een traditionele boerenstijl, omgeven door olijfbomen en fruitbomen, in de diverse afwisselende tuinen bij het huis vormen een betoverende, ontspannen en comfortabele omgeving aan de gasten in harmonie met het omliggende gebied.

    Het appartement met drie kamers is geschikt voor maximaal zes personen. Naast de tweepersoonsslaapkamer en de tweede slaapkamer met twee bedden staat er (of indien nodig dubbel bed) een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer. Deze appartementen bieden de bezoekers een frisse veranda en voorzieningen die uw vakantieverbijf nog plezieriger maken zoals airconditioning, satelliettelevisie, barbecue, kluis en haardroger in de badkamer, allemaal gratis.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas