Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Two-room apartment

Vieste, Italië

two-room-apartmenttwo-room-apartmenttwo-room-apartmenttwo-room-apartmenttwo-room-apartment
Favoriet 
     
     

    v.a. 566

    • Max. 3 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Two-room apartment in Vieste

    Tijdens uw vakantie in de residentie kunt u ontspannen en uitrusten, genieten van een onbezorgde vakantie, ontspannen in de tuin bij de residentie, in het grote solarium of bij het zwembad en de jacuzzi. Te midden van de natuurlijke sfeer van het Gargano nationaalpark, de residentie del Gargano, gebouwd in een traditionele boerenstijl, omgeven door olijfbomen en fruitbomen, in de diverse afwisselende tuinen bij het huis vormen een betoverende, ontspannen en comfortabele omgeving aan de gasten in harmonie met het omliggende gebied.

    Deze appartementen met twee kamers hebben 3 slaapplaatsen. In deze appartementen in Vieste vidnt u een comfortabele woonkamer met keukenhoek, een slaapbank en een satelliettelevisie, kluis, haardroger in de badkamer en een gezellige slaapkamer. Daarnaast vindt u in de residentie in Vieste airconditioning, die tijdens de warme dagen verkoeling brengen. Bij deze appartementen vindt u een veranda voor de verkoelende avonduren in een ontspannen sfeer, de barbecuehoek, compleet ingericht met smaakvolle buitenbarbecues.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella