Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ciampedie Luxury Alpine Spa

Vigo di Fassa, Italië

ciampedie-luxury-alpine-spaciampedie-luxury-alpine-spaciampedie-luxury-alpine-spaciampedie-luxury-alpine-spaciampedie-luxury-alpine-spa
Favoriet 
 
 

v.a. 1.813

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Ciampedie Luxury Alpine Spa in Vigo di Fassa

8-daagse Autovakantie naar Dolomieten bij Ciampedie Luxury Alpine Spa

Een heerlijk 5-sterren hotel aan de voet van de Dolomieten. Dit skigebied is ideaal voor de gevorderde skiër doordat veel van de pistes hier wat uitdagender zijn. Maar natuurlijk zijn er ook een aantal bredere pistes voor wie het wat rustiger aan wil doen. Het gebied is ook bij uitstek geschikt voor een lange wandeling. Na een actieve dag geniet je van heerlijke snacks en neem je nog een duik in het zwembad. Of relax in de sauna of jacuzzi. Laat je culinair verrassen door een 5-gangen keuze menu. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en vanaf je balkon of terras heb je prachtig uitzicht over de bergen. Een ideale plek voor een onvergetelijke wintersportvakantie.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 19 maart 2025 voor 8 dagen naar Italië 1.813,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto